http://hotface.gr/wp-content/uploads/2016/02/russia01-735x459.jpg

Πούτιν και Στρατηγοί σε ζωντανή σύνδεση «συντονίζουν» τις Συριακές δυνάμεις μέσα από τα υπερσύγχρονα κέντρα επιχειρήσεων στην Ρώσσικη επικράτεια !

8.5

Τα πιόνια είναι στημένα επάνω στη σκακιέρα..   ο πολιτικός  «Γκάρι Κασπάροφ» της  παγκόσμιας γεωπολιτικής σκηνής είναι έτοιμος. Το «παιχνίδι» αρχίζει..

 

Πάμπολλες φορές έχει βρεθεί ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στις αίθουσες όπου συγκεντρώνονται και αναλύονται όλα τα στοιχεία και οι κινήσεις στην Συριακή επικράτεια στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.   Ρώσικοι δορυφόροι, αεροσκάφη , πλωτά μέσα, επίγεια και τοπικά εναέρια συστήματα συλλογής πληροφοριών. Εκεί χαράσσεται η στρατηγική και οι επόμενες κινήσεις των στρατευμάτων που βρίσκονται στο μέτωπο και μάχονται τους Ισλαμιστές τρομοκράτες και τα παρακλάδια τους. Από εκεί καθοδηγούνται  οι καθημερινές αεροπορικές επιδρομές που διεξάγει η Ρωσία στη Συρία. Μέρα και νύχτα εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο εκεί βρίσκονται τα άγρυπνα Ρώσικα «μάτια» να  παρακολουθούν και να κατευθύνουν τις επιχειρήσεις και την «κόλαση φωτιάς» στα απάνθρωπα ισλαμικά κτήνη. Στα κέντρα πολεμικών επιχειρήσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας η ζωή δεν σταματά ποτέ!

 

 

Αποκλειστικές πηγές αναφέρουν στο hotface  ότι στο συντονιστικό κέντρο της Ρωσικής πρωτεύουσας  εργάζονται εκατοντάδες στρατιωτικοί αναλυτές και επιτελείς  που σαρώνουν σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση κάθε τι που συμβαίνει στο πεδίο των μαχών. στρατιωτικοί δορυφόροι,  (Soyuz 2.1v, союз 2.1в аист,Cosmos 25-11 , Cosmos 25-12) και πλειάδα άλλων με απίστευτες δυνατότητες «ηλεκτρονικής επίθεσης» και αδρανοποίησης συστημάτων των τουρκικών ή και άλλων δορυφόρων και συστημάτων όπως επίσης  και την υποκλοπή απορρήτων δεδομένων!! Μην ξεχνάμε μάλιστα και προ ημερών την εμφάνιση στον Συριακό ουρανό ενός συστήματος με την τελευταία λέξη της Ρωσικής τεχνολογίας, νέο αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης . 

 

tu214r-6

 

Πρόκειται για το Tupolev Tu-214R, το πιο προηγμένο αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης της Ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που είναι εξοπλισμένο με το ‘’πακέτο’’ MRC-411 και  έχει την δυνατότητα να εκτελεί αποστολές ELINT/SIGINT/COMINT ενώ διαθέτει και SLAR συνθετικής απεικόνισης καθιστώντας το «πολυεργαλείο» τόσο για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικού πολέμου, υποκλοπών και παρεμβολών όσο και για τον εντοπισμό δυνάμεων και των μέσων του αντιπάλου, ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται κρυμμένα εντός του εδάφους! 

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος την «απάντηση» που θα δοθεί στους λεονταρισμούς Ερντογάν και στην Τουρκία «στέλνοντας τους» αρκετά χρόνια πίσω..  σε περίπτωση που πραγματοποιήσει  την απειλή ότι θα εισβάλλει στην Συρία.

russia03

 

hotfacerussianuav MIG-29KUB_ARNIA-2015_01

hotface

 

The Breakdown


8
8
9
9


Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει τους σχολιαστές και δεν εκφράζει την θέση και άποψη του site. Επίσης σας δίνετε βήμα να καταγγείλετε.. τα "στραβά και ανάποδα" για την εποικοδομητική συζήτηση και επίλυση των προβληματων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Translate »