Το πρώτο βίντεο -Sukhoi T-50- Ημέρα της Ρωσικής Αεροδιαστημικής Δύναμης «Небо подвластно сильным»

Το πρώτο βίντεο με τη συμμετοχή του νέου Ρωσικού μαχητικό Sukhoi T-50 δημοσιοποίησε   το Ρωσικό υπουργείο άμυνας στα πλαίσια της ημέρας της Ρωσικής αεροδιαστημικής δύναμης.

 

 

Το βίντεο λήφθηκε από τον Pavel Novikol από ένα μεταφορικό αεροσκάφος Antonov An-12 στη νότια Ρωσία και εκτός από το Τ-50 περιλαμβάνει μια σειρά άλλων αεροσκαφών όπως το νέο μαχητικό του Ρωσικού Ναυτικού MiG-29KUB, το εκπαιδευτικό Yak-130, το μαχητικό Su-35S, τη ναυτική έκδοση Su-33, το στρατηγικό βομβαρδιστικό Tu-95 όπως επίσης και τις αεροπορικές ακροβατικές ομάδες της Ρωσίας Strizhi και Russkiye Vityazi.

 

 

Ίσως αποκτήσει και η αεροπορία μας.. μια μέρα..  όλα είναι πιθανά

sukhoi_t_50__with_the_signs_of_hellenic_air_force

sukhoi_t_50__with_the_signs_of_hellenic_air_force_by_zeusosx-d8xkil3

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει τους σχολιαστές και δεν εκφράζει την θέση και άποψη του site. Επίσης σας δίνετε βήμα να καταγγείλετε.. τα "στραβά και ανάποδα" για την εποικοδομητική συζήτηση και επίλυση των προβληματων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Translate »