ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! CLUB-K ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ! ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ.. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!! Russia Club K Container Missile System

8.3

Πρώτη δημοσίευση  7 Οκτωβρίου , 2015 

Από την Ρωσία με αγάπη..

 Το πυραυλικό σύστημα club-k είναι ένα σχετικά νέο «όπλο» ασύμμετρου πολέμου.

Γράφει ο Ιπποκράτης Παππάς για το hotface.gr

Η Ρωσία αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εξαγωγείς όπλων παγκοσμίως, με πολλές καινοτομίες και παρουσιάζοντας διαφορετική φιλοσοφία στα όπλα αλλά και φορείς άμυνας και επίθεσης. Πρωτοπορεί για μία φορά ακόμα με το σύστημα club-k  που είναι πύραυλοι cruise  μέσα σε κοντέινερ! Η ιδέα απόκρυψης ενός πυραυλικού συστήματος  μέσα σε ένα κουτί διακίνησης εμπορευμάτων χωρίς να το γνωρίζει  κανείς και χωρίς να κινεί υποψίες είναι καινούρια και μέχρι σήμερα κανείς δεν παρουσίασε κάτι αντίστοιχο.

1347417692_club-k-missile-system

 Το σύστημα Club-K, της  ρωσικής εταιρίας Kontsern-Morinformsistema-Agat, διαφημίζεται ως «καταστροφέας αεροπλανοφόρων», και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα εντός κοντέινερ εμπορικών πλοίων χωρίς να το ξέρει κανείς – δίνοντάς  έτσι τη δυνατότητα προσβολής μεγάλων ναυτικών μονάδων! Επίσης μπορεί να μεταφερθεί από βαγόνια τρένων, από μεγάλα φορτηγά όπως ακόμα να είναι σταθμευμένο στην ξηρά σε ανυποψίαστα σημεία ως αποθηκευμένα εμπορεύματα! 

00.jpg49cf7053-a50e-43b0-bc72-97ae15a4bcf0Original

0_3dc12_c8c06027_XL

57a43dfa14888ad280d67d7d63092182

Το  Club-K Container missile περιλαμβάνει ένα έως τέσσερα βλήματα  και μπορεί να επιφέρει πλήγματα μακράς εμβέλειας και με μεγάλη ακρίβεια, χάρη στην δορυφορική ή επίγεια καθοδήγηση ραντάρ λαμβάνοντας δεδομένα προσδιορισμού στόχων, ανίχνευση και εντοπισμό ανάλογα με τους πυραύλους που θα είναι εφοδιασμένο.   Έχει σχεδιαστεί

 α)για εμπλοκή μονάδων επιφανείας διάφορων κατηγοριών και τύπων

β) για όλους τους  εναέριους στόχους  

γ) για όλους τους επίγειους στόχους  και οπουδήποτε στην ξηρά.

Μεγάλη ποικιλία πυραύλων δύναται να  χρησιμοποιηθούν  σε συστήματα club-Κ όπως οι ακόλουθοι τύποι :  3M-54KE ,  3М-54KE1,  και αντιπλοϊκά υπερηχητικά βλήματα  3M-14KE, Kh-35UE.

Τα Επιτελεία και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καλό θα ήταν να εξετάσουν την νέα αυτή Ρωσική πρόταση για τα νησιά και όχι μόνο.  

 

 

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον διαφημιστικό βίντεο που αναπαριστά μία χώρα η οποία δέχεται επίθεση από  αέρα , ξηρά,  και θάλασσα από μία γειτονική χώρα και αντεπιτίθεται με το club-k !!

πηγές- pravda.ru, military.com, ru.wikipedia.org

The Breakdown


8
8
9


Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει τους σχολιαστές και δεν εκφράζει την θέση και άποψη του site. Επίσης σας δίνετε βήμα να καταγγείλετε.. τα "στραβά και ανάποδα" για την εποικοδομητική συζήτηση και επίλυση των προβληματων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Translate »