http://hotface.gr/wp-content/uploads/2016/11/aristeroxvri-3.jpg

Η ΕΛΛΑΣ κυβερνάται από την Αριστερή Μαφία τα τελευταία 40 έτη

Τώρα έχουμε αντιληφθεί για τα καλά πως η αριστερή μαφία οργάνωσε μαζί με τα δεξιά κοράκια και τα Σοσια-ληστρικά φίδια την μεταπολίτευση και την εξέγερση των δήθεν φοιτητών, που δεν ήταν τίποτα άλλο από μια σπείρα πληρωμένων επαγγελματιών από το εξωτερικό όπως η Δαμανάκη ( Εβραία στην καταγωγή όπως η ίδια δήλωσε στην Ελληνική Βουλή ) η οποία σήμερα απολαμβάνει τους καρπούς του αγώνα της από τους παγκόσμιους τοκογλύφους με 20.000 ευρώ μισθό τον μήνα ως επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι η μοναδική, όλοι οι δήθεν αντιστασιακοί και αγωνιστές του συνθήματος ( Ψωμί Παιδεία και Ελευθερία ) είναι εκείνοι που οδήγησαν τους Έλληνες στην απόλυτη σημερινή φτώχεια, αμορφωσιά, και την πραγματική δικτατορία πλήρης κατάργησης των Συνταγματικών δικαιωμάτων του πολίτη, μετατροπή του ΕΛΛΗΝΑ σε φιλοξενούμενο στην ίδια του την χώρα, και αλλοίωση του σκοπού της ίδιας της χώρας που βασίζεται στην επανάσταση του 1821 και έχει ως σκοπό την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του ΈΘΝΟΥΣ.
Η ίδιοι δημιούργησαν το τεράστιο δημόσιο χρέος, κατέστρεψαν τις βιομηχανίες και βιοτεχνίες της χώρας με το αριστερό σύνθημα “Δεν θέλουμε ιμπεριαλιστικό χρήμα” για να μειωθούν τα έσοδα της χώρας και να αναγκαστεί το κράτος να στραφεί στον δανεισμό, ταυτόχρονα κατασκεύασαν από πουλημένους και ασυνείδητους ανθρώπους της κοινωνίας τα κομματόσκυλα του δημοσίου που πωλούν την χώρα τους, τα δικαιώματα των πολιτών και το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκαν έναντι του προσωπικού βολέματος, είναι οι διδάσκαλοι των δεξιών κορακιών και Σοσια-ληστρικών φιδιών.

Σε όλη αυτήν την σπείρα πρωτεργάτης ήταν πάντα η Αριστερή Μαφία οι συνειδητοί κομμουνιστές, πρώτοι ήταν μέσα στον Συνδικαλισμό να ξεσηκώνουν τους εργαζομένους κατά των Ελλήνων βιομηχάνων για να οδηγήσουν στην πτώχευση τις επιχειρήσεις τους, δήθεν χάρη των εργατικών δικαιωμάτων τους, τα έπαιρναν και από το κράτος και από τις ξένες ανταγωνιστικές εταιρείες, που ήθελαν προτού εισέλθουν στην Ελληνική αγορά να εξοντώσουν τους Έλληνες ανταγωνιστές τους.
Η απόδειξη ότι οι ΑριστεροΚομμουνιστές είναι συνεργάτες εκείνων τους οποίους οι ίδιοι τους κατηγορούν, είναι η δόλια σημερινή σιωπή και συναίνεση τους, στα μνημόνια, στην λιτότητα, στην αυθαιρεσία των τραπεζών και του συνόλου του πολιτικού συστήματος.
Σήμερα δεν βλέπουμε κανέναν Συνδικαλιστή να ξεσηκώνει κανέναν εξαθλιωμένο εργαζόμενο των 300 ευρώ που δουλεύει στα πολυεθνικά καταστήματα των εταιρειών, ΙΚΕΑ, LIDL, PRAKTIKER, τα πρώην γαλλικά Carrefour, και πληθώρα άλλων ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Βλέπουμε ένα ΚΚΕ να πουλά σε Offshor εταιρεία τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό και να πετάει τους εργαζόμενους με κλοτσιές, όπως και από την Τυποεκδοτική, το τυπογραφείο του ΚΚΕ όπως και από το κόμμα και πολλές άλλες επιχειρήσεις του να κάνει απολύσεις εργαζομένων που πίστεψαν τόσα χρόνια στην ιδεολογία τους, ένα ΚΚΕ που ήταν μπλεγμένη στην υπόθεση της εταιρείας Γερμανός που πωλήθηκε 20 φορές ακριβότερα στην δημόσια εταιρεία Cosmote το 2015, και το ΚΚΕ ήταν μέτοχος της εταιρείας και εισέπραξε από το δημόσιο πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το σύνολο του 1,5 δις που πωλήθηκε η εταιρεία.
Ένα ΚΚΕ που είχε και ήταν μέτοχος και σε άλλες επιχειρήσεις, δηλαδή ένα κόμμα που ζητά εισφορές αλληλεγγύης από τους ψηφοφόρους του αντί να αγωνίζεται για τα δικαιώματα τους δημιουργεί επιχειρήσεις και κάνει μπίζνα με τις δωρεές ! Μια απόλυτα μαφιόζικη μέθοδος εξαπάτησης των πολιτών.
Η αριστερή μαφία του ΚΚΕ ήταν παντού, στους δήμους, στο εκπαιδευτικό σύστημα για να φτιάχνεις κομματικά στελέχη, στους συνεταιρισμούς πάντα χέρι χέρι με τα κοράκια της δεξιάς και τους σοσια-ληστάρχες !

Τα τελευταία 40 χρόνια ο λαός ήταν εγκλωβισμένος από τα ΜΜΕ ανάμεσα σε δυο κόμματα την δεξιά και την Αριστερά, ο τρίτος πόλος ήταν για τον αδαή κόσμο μια ευκαιρία για δύσκολες στιγμές, ο πόλος του ΚΚΕ που μετά την διάλυση του υπαρκτού σοσιαλισμού προς τα τέλη του 1980 χωρίστηκε σε δυο κομμάτια το Συνασπισμό και το ΚΚΕ, ουσιαστικά όμως οι διαφορές είναι σχεδόν ανύπαρκτες μεταξύ των δυο, ο διαχωρισμός τους ήταν καθαρά μαρκετίστικος για να παρουσιάσουν κάτι το καινούργιο μετά την διάλυση του κομμουνισμού και να κρατήσουν του απογοητευμένους ψηφοφόρους ή να προσελκύσουν και νέους.
Έτσι η  Πατρίδα μας πέρασε από την ύπουλη δικτατορία των δυο εναλλασσόμενων εξουσιών ανάμεσα στην δεξιά και τον σοσιαλισμό για να καταλήξει στην ελπίδα της Αριστεράς την 25 Ιανουαρίου του 2015 η οποία θα άλλαζε τα πράγματα στην χώρα δείχνοντας ότι είναι διαφορετικό πράγμα ο Καπιταλισμός, και διαφορετικό ο Κομμουνισμός, μετά τους πρώτους μήνες της απατεωνίστικης κιβδηλότητας κατά την διάρκεια των οποίων απλά πλήρωναν με όσα αποθέματα είχε το κράτος τους ξένους τοκογλύφους, ξαφνικά εν μια νυκτί τα γύρισαν όλα μόλις τελείωσε το ρευστό, και μας έφεραν 3 μνημόνια το ένα πίσω από το άλλο, αύξηση της φορολογίας χειρότερη των τελευταίων 40 ετών, κατάργηση των δικαιωμάτων των πολιτών που θα τους ζήλευαν ακόμα και οι πιο σκληροί καπιταλιστές, κλείσιμο των τραπεζών, κατασχέσεις μισθών και συντάξεως σε χειρότερα επίπεδα από τους προηγούμενους, επιβολή μιας παράλογης ανισότητας στους ντόπιους κατοίκους έναντι των λαθρομεταναστών που απολαμβάνουν όλα τα προνόμια, ένας παράλογος σχεδιασμός εποικισμού της χώρας από αλλοεθνείς χωρίς την προηγούμενη θέληση του λαού.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης ανθρωπότητα των τελευταίων 2 αιώνων, με την Αριστερή Μαφία στην Ελλάδα έχουμε κατάργηση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος και εντελώς παράνομη εφαρμογή νόμων που προηγουμένως απορρίφθηκαν από τον ΛΑΟ με 61 % που ψήφισε κατά της ΕΕ και των μέτρων λητότητας !
Κατόπιν κλείσιμο των τραπεζών και μετατροπή της Ελλάδος σε μοναδική χώρα του κόσμου που έχει Capital Control, και ξεπούλημα όλων των δημόσιων οργανισμών λίγο πιο κάτω από το ΔΩΡΕΑΝ !
Όλα τα παραπάνω οδήγησαν πάνω από 200.000 Ελληνικές επιχειρήσεις στο κλείσιμο μέσα σε μόλις 1,5 έτη διακυβέρνησης της Αριστερής Μαφίας, και η καταστροφή της συνεχίζεται …..
Η Αριστερή Μαφία ΟΧΙ μόνον δεν έδειξε το αντίθετο πρόσωπο έναντι του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ αλλά απλά επιβεβαίωσε ότι είναι η καλύτερη σχεδιαστές ενός ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ή διαφορετικά η Αριστερή Μαφία στην Ελλάδα απέδειξε ότι είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ του ΚΑΠΙΤΑΛΣΜΟΥ !

Μετά απ όλα αυτά δεν έχουμε παρά να καταλάβουμε ότι πρέπει να πάρουμε πίσω στα χέρια μας την χώρα μας και να μην περιμένουμε από τα πολιτικά ανδρείκελα που έχουν έναν και μοναδικό σκοπό την εξόντωση του έθνους μας !

πηγή – epanellinismos


Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει τους σχολιαστές και δεν εκφράζει την θέση και άποψη του site. Επίσης σας δίνετε βήμα να καταγγείλετε.. τα "στραβά και ανάποδα" για την εποικοδομητική συζήτηση και επίλυση των προβληματων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Translate »