http://hotface.gr/wp-content/uploads/2017/05/image-1.jpg

Νέα σφαγή κατά Χριστιανών στην Αίγυπτο από ισλαμιστές-Τζιχαντιστές… ενώ στην Ελλάδα θα τους χτίσουμε και τζαμί !!!

7.7

Νέο μακελειό στην  Αίγυπτο: Αυτοί είναι οι λόγοι που οι  ισλαμιστές-Τζιχαντιστές του Daesh επιτίθεται στους Κόπτες χριστιανούς της χώρας.

Συγκλονίστηκε η κοινή γνώμη με την νέα σφαγή κατά Χριστιανών στην Αίγυπτο από ισλαμιστές-Τζιχαντιστές…  ενώ θα τους χτίσουμε και τζαμί , πέραν των υπολοίπων παροχών που απολαμβάνουν όλοι οι λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς στην Πατρίδα μας !

2208925
Oι  ισλαμιστές-Τζιχαντιστές του Daesh αφού συνετρίβησαν σε μεγάλο βαθμό και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από τα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ προφανώς έστρεψαν την προσοχή τους και επικεντρώθηκαν στα εδάφη της Αιγύπτου.  Αυτό είναι ξεκάθαρο παρατηρώντας την δράση της οργάνωσης και με τη διπλή επίθεσή τους εναντίον δύο Χριστιανικών εκκλησιών κοπτών στις 9 Απριλίου 2017 και το θάνατο 45 χριστιανών.  Όπως επίσης και από την χτεσινή επίθεση  σε λεωφορείο που μετέφερε χριστιανούς σε μοναστήρι, κατά την οποία βρήκαν το θάνατο περισσότεροι από 27 Κόπτες καθώς ακόμα τόσοι τραυματίστηκαν πολλοί από τους οποίους βαριά.(26/5)

Σύμφωνα με τις αρχές ασφαλείας, τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα, οι προσκυνητές κατευθύνονταν με δύο λεωφορεία και ένα ανοικτό ημιφορτηγό στο μοναστήρι του Άμπα Σαμουέλ, στην πόλη Μίνια, όταν περίπου 10 ένοπλοι πλησίασαν με δύο αυτοκίνητα τους χριστιανούς, και άνοιξαν πυρ εν μέσω του ερημικού δρόμου που οδηγεί στο μοναστήρι.

image (1)

Πολλά παιδιά

Πολλά παιδιά είναι μεταξύ των θυμάτων από την επίθεση που εξαπέλυσαν ένοπλοι εναντίον δύο λεωφορείων και ενός φορτηγού που μετέφεραν μια ομάδα χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Συνολικά το τελευταίο δίμηνο περισσότεροι από 80 Χριστιανοί Κόπτες έχουν σκοτωθεί από εν ψυχρό εκτελέσεις και βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες και πόλεις, όπως το Κάιρο, η Αλεξάνδρεια και η Τάντα.
«Το daesh βρίσκεται υπό πίεση στο Ιράκ και τη Συρία, οπότε διεξάγει θεαματικές επιθέσεις αλλού: πρόκειται για μια απόπειρα να ελέγξει ξανά την εικόνα του, να ενισχύσει το ηθικό των μαχητών του και να στρατολογήσει νέα μέλη», εκτιμά ο Γιάντζεν Γκάρνετ ειδικός στο Navanti Group Analytics.

Και ενώ στην Αθήνα η βουλή πήρε «φωτιά»  στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Χρηματοδότηση-ανέγερση-αποπεράτωση  και λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό και την χρηματοδότηση «εξωτερικών πηγών».

«Ναι» στο μουσουλμανικό τέμενος από ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Συμπαράταξη,και τα λοιπά κόμματα.

Αρνητικοί οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.

Το ΚΚΕ, δια του εισηγητή του Γιάννη Δελλή, έκανε σαφές ότι θα υπερψηφίσει το άρθρο 5 για το τέμενος στην Αθήνα, γιατί «απλά πρέπει να λειτουργήσει», όπως είπε.

Για «διάταξη-όνειδος», την οποία καταψηφίζει, έκανε λόγο ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος

Το Ποτάμι, ξεκαθάρισε ότι υπερψηφίζει το άρθρο για τη λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους.

Μάλιστα..  

Που οδεύει η Ευρωπαϊκή Ελλάδα του 2017 ;;;

Ιπποκράτης Παππάς για το hotface.gr

The Breakdown


8
8
7


Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει τους σχολιαστές και δεν εκφράζει την θέση και άποψη του site. Επίσης σας δίνετε βήμα να καταγγείλετε.. τα "στραβά και ανάποδα" για την εποικοδομητική συζήτηση και επίλυση των προβληματων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Translate »