ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ…ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ «ΣΩΤΗΡΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

8.2

 

Τριακόσιες χιλιάδες ψήφησαν για την ανάδειξη του νέου γερμανόφρωνα πολιτικού σωτήρα της Ελλάδας.

Τόσες χιλιάδες, λες και δεν είναι από αυτόν τον τόπο, λες και δεν ζουν το σύγχρονο μαρτύριο αυτής της χώρας, αυτής που βουλιάζει στον γκρεμό από αυτούς που την… έσωσαν!

Ο νέος πολιτικός σωτήρας της χώρας αυτής, πιστός φίλος και σύμμαχος εκείνης της μεγάλης γερμανικής εταιρείας. Πιστός υπάλληλος της γερμανικής… “δοσοληψίας».

Ο νέος πολιτικός σωτήρας για αυτούς που αρέσκονται να τους χτυπούν με μαζοχισμό, που αρέσκονται να βλέπουν τα παιδιά μας να φεύγουν κυνηγημένα στο εξωτερικό και την πατρίδα μας να κατακλύζεται από αλλόφυλους και αλλόθρησκους.

Διθύραμβοι και ύμνοι και θριαμβευτικές δημοσκοπήσεις, για ένα νέο, τόσο παλιό, πολιτικό σωτήρα της χώρας.

Διθύραμβοι, για ακόμα ένα επίδοξο νεκροθάφτη μας!

Φτάνει πια! Όχι άλλους “σωτήρες»!

Καιρός να σταθούμε στα πόδια μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

The Breakdown


8
8
9
8
8


Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει τους σχολιαστές και δεν εκφράζει την θέση και άποψη του site. Επίσης σας δίνετε βήμα να καταγγείλετε.. τα "στραβά και ανάποδα" για την εποικοδομητική συζήτηση και επίλυση των προβληματων. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Translate »